RICHTPRIJZEN EN ontwerpMOGELIJKHEDEN

LOGO

ca. € 300

Het belang van een goed logo wordt vaak onderschat. Het is dé manier om uw zaak op een professionele en positieve manier in de kijker te zetten. Een goed logo is simpel, strak en straalt op een visuele manier het imago en de eigenheid van uw zaak uit. Het creatieve denkproces vergt enige tijd, een goed logo is dan ook de fundering van de uitstraling van uw zaak.

ca. € 400

LOGO EN HUISSTIJL

Een sterk logo biedt de mogelijkheid voor de uitbouw van een volledige huisstijl. Zowel visitekaartjes, briefpapier, enveloppes en ander materiaal dat gebruikt wordt in uw zaak zouden één organisch, mooi geheel moeten vormen.

vanaf ca. € 300

AFFICHES EN FLYERS

Organiseert u een event dan heeft u waarschijnlijk als doel zoveel mogelijk mensen aan te trekken. Ook hier is het van cruciaal belang de juiste uitstraling te creëren. Het middel bij uitstek is dan een opvallende, mooi ontworpen affiche die u event in het oog doet springen. De prijs is afhankelijk van uw verwachtingen.

vanaf ca. €400

BROCHURE

Heeft u een nieuw product dat de aandacht van u klanten verdient of wil u nieuwe klanten overtuigen? Organiseert u cursussen en wil u mogelijk geïnteresseerden informeren? Dan is een brochure de manier bij uitstek. Een goede brochure biedt bondige informatie die visueel zo goed mogelijk tot zijn recht komt.

vanaf ca. 500€

WEBSITE

In onze digitale wereld is een website onontbeerlijk. Een goede website is origineel, visueel sterk maar toch eenvoudig en geeft informatie op een gestructureerde manier weer. Bij het ontwerpen van een website is niet alleen het grafische maar ook het technische aspect belangrijk. U wil immers dat uw website de nodige links heeft, zich aanpast aan verschillende platformen en makkelijk terug te vinden is via zoekmachines. Afhankelijk van uw wensen, zijn de mogelijkheden onbeperkt.

vanaf ca. € 300

UITNODIGING EN GEBOORTEKAARTJE

Organiseert u een feestje, hebt u trouwplannen of moet uw gezinsuitbreiding in de kijker gezet worden? Dan wil u vast ook uw vrienden en familie imponeren met een origineel ontwerp.

vanaf ca. € 300

LAY-OUT VAN BOEKEN, MAGAZINES ...

Heeft u een een prachtige roman geschreven of maandenlang gezwoegd aan een doctoraat of thesis? Dan wil u natuurlijk ook dat die in een aantrekkelijke lay-out verpakt zit. Graaf helpt u ook op dat vlak graag verder. De prijs is afhankelijk van de omvang en de aard van uw werk.

COMBINATIES

Het spreekt voor zich dat al deze mogelijkheden te combineren zijn.  Wilt u uw zaak echt in de kijker zetten dan is een coherent ontwerp  zeer belangrijk. Graaf biedt u zowel een logo, huisstijl, foto's, een website en ander promotiemateriaal.  Het spreekt voor zich  dat zo'n all-in-aanpak ook een voordelig prijskaartje heeft.

ANDERE

Graaf zei het al eerder: alles wat ontworpen kan worden, ligt binnen de mogelijkheden. Wenst u een leuk t-shirtdesign of wil u een originele kerstkaart? Graaf weet er zeker een mouw aan te passen. Geen idee is gek genoeg!