PORTFOLIO
OPTIEK DE PUTTER

WORK IN PROGRESS

Graaf is volop bezig aan een aantal nieuwe projecten. Binnenkort te bekijken in mijn portfolio.

?

TROUWUITNODIGING

 

Rarara wie trouwt er in ware "Great Gatsby-stijl"? Dat kan ik nog niet verklappen. De uitnodiging en ander drukwerk voor het huwelijk zijn reeds klaar. Binnenkort mag u het eindresultaat hier verwachten.

HUISSTIJL EQUICOACHING

 

Graaf is bezig met de rebranding van Equicoaching. Het bedrijf wil zijn letterlogo behouden maar zoekt nieuwe beelden, kleuren en lettertypes om een meer moderne en zakelijke uitstraling te creëren.

FOLDER CM KAZOU

een drieluik-folder om monitoren aan te trekken voor Kazou. Graaf experimenteert met een realistische photoshop-stijl maar nog steeds met een kleurijk palet aan grafische elementen. De folder is klaar maar wordt pas gedrukt in het voorjaar.

HUISSTIJL MANSUS

een logo voor het prachtig gelegen boekhoudkantoor Mansus in een gerenoveerde hoeve. Misschien een inspiratie voor het logo? Het concept zit in zijn eindfase. Binnenkort kan u het eindresultaat bewonderen.

MEER...

Graaf heeft nog enkele opdrachten in het verschiet. De ideeën zijn reeds aan het borrelen maar te pril om te tonen: nieuwe kaartjes voor Optiek De Putter, een huisstijl en website voor een beloftevol nieuw schoenenlabel en een folder voor 't interieurke die u misschien binnenkort op Batibouw kan bewonderen...